The mouth//

wake me up when september ends
21 Sep 2012 | 06:14 | 0 Words




Ahh,what a day..Minggu ni minggu kesedihan melanda ke?Kenapa asyik nak menangis lah,touching lah..Ehh,emotional betul lah minggu ni..Ada apa dengan hati?Ada apa dengan perasaan?Ada apa..apa aku merepek ni.ERgh,okay bila nak luahkan perasaan kat blog memang tunggang terbalik lah ceritanya.Tapi kalau nak cerita kat orang..I think no one can solve it.Tengok muka spongebob tu..macam tulah muka aku beli sedih.Comel kan?ahaks,muntah hijau ler kauorang.Bulan september tahun ni memang banyak masalah timbul kan?Masalah dengan sekolah,parents,kawan,cikgu,L.o.v.e..
"Wake me up when september ends.."
#Boleh terus masuk bulan 10..haha#














-Past- | -New-