The mouth//

Dapat birthday present dari....
21 Sep 2012 | 06:01 | 0 Words




assalammualaikum,
Haii semua..hee lama dah tak updated..Kali ni yana nak share something kat kauorang.Okay nampak pelikkan title kali ni."Dapat birthday present dari.."Wooa,birthday yana lambat lagi kan?29 oktober..Tapi dah dapat birthday present dari seseorang.Ohmaiigod*mulutitik*Hee,Picture atas tu lah present yana.Handphone Galaxy Y warna PINK.kay,yana suka warna merah.Memandangkan warna merah takde,so terpaksalah ambil jeh warna pink nih..Memang dari dulu lagi yana nak phone ni.Sebab phone ni ada android dan...TOM CAT.Bukan tongkek.*harap maklum ye*.Haha okay2..Dapat present dari siapa?heee..teka lah..dari hubby?no..no..teka lagi..Secret admire?Wooo,tak mainlah secret admire ni der..ahakks,Terus terang lah present ni dari abah.Wohoo...thanks abah.Walaupun birthday lambat lagi ^_^".Tapi takpe..asalkan yana dapat phone ni..muahahaha...
Dear samsung champ,walaupun I sudah ada baby baru,i tetap sayangkan you..hee..iloveyoudearchamp.bubye :)


*where is my popo panda?*







-Past- | -New-