The mouth//

GoodBye,2011 Hello 2012 :)
31 Dec 2011 | 08:46 | 0 Words


Hey Ho readers ! Harap kauorang sihat pada malam tahun baru ni .2011 tahun yang begitu menyedihkan bagi aku . I'm sorry 2011 . It's true beb , banyak perkara yang berlaku pada tahun 2011 ni buat aku sedih .. And BTW , pada tahun ni aku nak berubah jadi lebih baik ! Sebelum ni aku memang lah baik , tapi rasa macam tak cukup jeh kebaikan aku tuu . Haha . Ouh yah lagi satu , aku nak "ZERO" kan list musuh aku tuu . Haa , Aku tak nak gaduh2 tahun ni , aku nak kawan dengan semua orang , tak kisa jantina mahupun bangsa :) Perkara yang dah lepas biar lahh lepas . Sekarang kita buka buku baru okayy peeps :)

#I'm hopping that  This year is better than before . Happy New year friends :)


-Past- | -New-